a_hirek a_kepek a_megrendelesek a_menu a_napimenu a_rendezvenyek a_rolunk a_slider a_szobak a_termekek nemeheto ihato eheto nagyito kereso kosar epitesz share-original foursquare-original apartman apartman-2 backtotop close csipesz delicates delicates-2 facebook facebook-original google google-original info info-black etel-desszert etel-foetel etel-leves etel-salata ital-bor ital-kave ital-rovid ital-sor ital-udito ital-palinka ital-rum ital-tea kert-2-en kert-en kert kert-2 lanc-left lanc-right lang-select lang-select letoltes like logo_barna mail map naptar nyil-balra nyil-jobbra ora phone rolunk-fel rolunk-le slider-balra slider-jobbra swipe trip trip-original vendeglo-2-en vendeglo-en vendeglo vendeglo-2

Megközelítés

A Kőleves Fogadó Budapest központjában található nagyjából 30 perc autóútra a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől. Taxival körülbelül 8000 FT egy út a reptérről.
Leszálláskor a reptéren igénybe vehető az Airport Shuttle Minibus szolgáltatás, ami 3200 Ft-tól szállít utasokat a belvárosba. 

Tömegközlekedéssel a reptérről legegyszerűbben a 200E járattal lehet elindulni. Végállomása Kőbány-Kispest metróállomás, ahonnan a 3-as metróval körülbelül 20 perc alatt elérhető a Deák Ferenc tér. Ide érkezve az aluljáróból a Király utca-Könyves Kálmán krt felöli kijárat felöl érdemes a felszínre jönni. A Király utcán egyenes gyalogolva 5 perc alatt elérhető a Kazinczy utca, ahol jobbra fordulva 150 méteren belül, a 41-es szám alatt található a Kőleves Fogadó.
Éjjel és hajnalban érkező járatok esetén a repülőtérről a 900-as, majd Kőbányáról a 950-es autóbuszjárattal érhető el a Deák Ferenc tér.

Nemzetközi vonatközlekedéssel érkezve Budapestre a Keleti Pályaudvarról legegyszerűbben a 7-es busszal lehet eljutni a Kőleves Fogadóba. Hozzávetőleg 5 perc utazás után a 3. megállónál, az Urániánál kell leszállni és 50 métert előre haladva a Kazinczy utcán jobbra fordulni. Innen csak egyenesen sétálva a harmadik sarok után, az utca jobb oldalán található majd a 41-es szám.