a_hirek a_kepek a_megrendelesek a_menu a_napimenu a_rendezvenyek a_rolunk a_slider a_szobak a_termekek nemeheto ihato eheto nagyito kereso kosar epitesz share-original foursquare-original apartman apartman-2 backtotop close csipesz delicates delicates-2 facebook facebook-original google google-original info info-black etel-desszert etel-foetel etel-leves etel-salata ital-bor ital-kave ital-rovid ital-sor ital-udito ital-palinka ital-rum ital-tea kert-2-en kert-en kert kert-2 lanc-left lanc-right lang-select lang-select letoltes like logo_barna mail map naptar nyil-balra nyil-jobbra ora phone rolunk-fel rolunk-le slider-balra slider-jobbra swipe trip trip-original vendeglo-2-en vendeglo-en vendeglo vendeglo-2

A Vendéglő

A Kőlevest 14 évvel ezelőtt 2005-ben, december 28-án nyitottuk a Kazinczy és a Dob utca sarkán. 8 évig ott üzemeltünk, aztán 2013-ban megnyitottuk a Kazinczy 41 alatti, most már végre igazán vállalható konyhánkat. Lett végre helyünk és kirakhattuk a mikró sütőt és majdnem minden alapanyagunkat magunk készíthetjük, a tésztától, a kenyéren át, az összes lekvár- és szósz- és mártás- készítményig. Itt meg tudtuk valósítani azt az álmunk, hogy környezettudatosabban és alapelveinkhez hűen (lásd. Ars Poetica) tudjunk működni. Ételeink, az emblematikus ételeinken kívül (amin nem változtatunk), mindig illeszkedik a szezonhoz és gyakran, akár hetente, naponta változnak az étlapon.
  A 10 év alatt még megnyitottuk a Kőleves Kertet, ami 2009-ben nyílt, ahol könnyű, grill ételeket és kocsmás árakat tartunk, majd a szomszédban található Mika Tivadar Mulatót 2010-ben, majd később 2011-ben a hozzá tartozó Mika Kertet.
  Ha eljöttök hozzánk a vendéglőbe (fszt. 72 fő),  jó idő esetén a teraszon (46 fő), vár még egy emeleti rendezvény terem (ülve 60, állva 100-120 fő), egy elefántos (20-30 fő) terem, egy VIP külön szoba (kb. 10-12 fő), 3 apartman (egy 8 fős, két 4 fős)

Rólunk

Vendégkönyv

Gizike szomszéd

Nagyon szép vendéglő, nagyon szép honlap, finom az egész. Gratulálok!

Karajnus Nándor

Az utcáról egy Barkas hívott be és nem csalódtunk, igazán kreatív és ötletes minden, az ételek is, a design is.

Zsani & Eni

Nagyon tetszett a reggeli finomság és a a felszolgálás! Köszönjük Sanyinak!

Zsani & Eni

Nagyon finom volt a reggeli és nagyon tetszett a felszolgálás! Szívesen fizettünk volna aki felszolgál! Reméljük kapott borravalót! Köszönjük Sanyi! :)

A te hozzászólásod

Csapatunk tagjai

Akiket szeretünk

Jackfall bormanufaktúra

A Jackfall Kisjakabfalván működik, pár kilóméterre Villánytól.

Bortársaság

A boraink egy részét a Bortársaság szállítja

Illy

Kávénkat és forró téli italainkat az Illy szállítja hozzánk. Fair Trade kávé, a velencei izraelita hitközség rabbijának kóser kávé eredetét igazoló tanúsítványával.

Youtyúk

Céljuk, hogy igazi lehetőséget adjanak a vidéki gazdáknak a megélhetésre, és igazi, boldog, természetes tojást a vevőiknek. Bíznak benne, hogy együtt tanulhatják meg, miként lehet egymásról jól gondoskodnia vásárlónak és gazdának.