a_hirek a_kepek a_megrendelesek a_menu a_napimenu a_rendezvenyek a_rolunk a_slider a_szobak a_termekek nemeheto ihato eheto nagyito kereso kosar epitesz share-original foursquare-original apartman apartman-2 backtotop close csipesz delicates delicates-2 facebook facebook-original google google-original info info-black etel-desszert etel-foetel etel-leves etel-salata ital-bor ital-kave ital-rovid ital-sor ital-udito ital-palinka ital-rum ital-tea kert-2-en kert-en kert kert-2 lanc-left lanc-right lang-select lang-select letoltes like logo_barna mail map naptar nyil-balra nyil-jobbra ora phone rolunk-fel rolunk-le slider-balra slider-jobbra swipe trip trip-original vendeglo-2-en vendeglo-en vendeglo vendeglo-2

Studio

Studio szobánk közel 30 m² -es. Teljesen felszerelt amerikai konyha található benne, a privát mellékhelyiség és zuhanyzós fürdőszoba külön helyiségben van. Egy nagy méretű dupla ágy és egy kétszemélyes kinyitható kanapé szolgálja az éjszakai pihenést. Bejárata a Kőleves épületének belső emeleti nyitott folyosójáról közelíthető meg. A szoba ablaka is idenéz. Kilátás a belső kerthelyiségre nyílik, ezért az utca forgalma nem zavaró. A szobában az ingyenes WiFi elérés és a légkondicionálás biztosított.

2-es apartman

Ez a négy fős apartman szobánk az erdei víkendházak hangulatát idézi, ötletes megoldásokkal és felejthetetlen részletekkel. Tetőtéri, de a padlásteret nyitva hagytuk, ezért tágas és a nagyméretű bukóablakoknak köszönhetően világos is. A Kőleves épületének hátsó részében helyezkedik el, így nagyon csendes is. A szobában egy nagy méretű dupla ágy, egy szimpla ágy és egy igazán kényelmes galériás ágy található. A privát mellékhelyiség és zuhanyzós fürdő mellett saját hűtőszekrénnyel is felszerelt. A szoba előterében közös melegítő konyhasarok található. Légkondicionált, az ingyenes WiFi elérés itt is biztosított.

3-as apartman

Legnagyobb szobánk, közel 45 m² -es. Négy fő számára több, mint kényelmes, ezért akár több személynek is foglalható. Tetőtéri, tágas, világos szoba, középen étkező asztallal, saját hűtővel, többféle fekhely lehetőséggel. Egy nagy méretű dupla ágy, két szimpla ágy, és kinyitható kanapék is találhatóak a szobában. Csendes szoba, az épület hátsó részében, távol az utca zajától. Az ablakok két irányba néznek, sötétíthetőek, a szoba előterében közös melegítőkonyha is rendelkezésre áll. A szoba légkondicionált, így nyáron sem melegszik túl, a Kőleves WiFi itt is elérhető.